4de Keramiekmarkt - Nismes (Viroinval) - 9 juli 2023

CANDIDATUUR

Voor aanmelding, gelieve ons op te sturen :

 

5 foto’s van het werk dat hoofdzakelijk zal worden voorgesteld op uw stand (eventueel ook foto’s van de gebruikte technieken). Deze foto’s zijn vrij van rechten en de deelnemer geeft de toelating aan de organisatoren deze foto’s te gebruiken ter promotie van de Keramiekmarkt. Wij voorzien een publiciteitsboekje met daarin de lijst van alle exposanten, met foto en korte beschrijving van hun werk + coördinaten, zodat geïnteresseerd publiek eventueel later contact kan opnemen.

 

(Wij leggen de nadruk op de term “werk dat hoofdzakelijk zal worden voorgesteld op uw stand “: de exposanten die hoofdzakelijk werken tentoon stellen dat niet overeenstemt met het werk voorgesteld voor de selectie, kunnen worden uitgesloten (vb : een kandidaat stelt beeldhouwwerken voor voor de selectie, en verkoopt uiteindelijk hoofdzakelijk juwelen) .)

 

De selectie gebeurt door een selectiecomité op basis van deze foto’s. Gelieve er dus zorg voor te dragen dat deze foto’s van degelijke kwaliteit zijn (minstens 500 Ko). U kan eventueel uw foto’s doorsturen via https://www.transfernow.net/

 

Aanmelden ten laatste op 31/03/2023, liefst via het formulier op onze website http://www.marchedepotier.eu

 

Of via post :

 

ESPACE ELEMENT-TERRE ASBL

(Keramiekmarkt)

Rue du Calvaire 2

5670 Nismes

 

Of per e-mail : potiers@proximus.be

Met melding : Aanmelding Keramiekmarkt 2023

 

Er wordt een bevestiging gestuurd na acceptatie van de kandidatuur.